7 september, 2017

INLÄMNINGSVILLKOR

INLÄMNINGSVILLKOR

I butiken tar vi emot kvalitetsprodukter inom outdoor sports, träning och friluftsliv. Vi söker framförallt premiumvarumärken av god kvalitet i medel till höga prislägen.

Kläder, skor och utrustning skall vara i fint skick, dofta fräscht och vara nytvättade. Kläder som kommer direkt från ett förråd/vind luktar ofta unket. Tänk på allergiker och var noga med att kläderna är fria från djurhår. Rolla det som behövs och förslut gärna kläderna i plastpåsar direkt efter tvätt så håller de sig fräscha.

Inlämning sker i första hand på vardagar. Du kan även skicka in produkter, maila oss först för mer info. Det finns ingen begränsning gällande hur mycket och hur ofta du får lämna in produkter men om du avser att lämna en större mängd så vill vi att du ringer först.
Prissättning sker i samspel mellan butikspersonal och säljare.

TRACKS RECYCLE siktar på att ha ett uppdaterat sortiment med noggrant utvalda produkter. Är du osäker på om dina produkter kan säljas – ta med dom till butiken för utvärdering eller skicka oss ett mail med foto och kort info om produkten.

Vi har begränsat utrymme i butiken och kan behöva rensa ut produkter som inte säljs. Säljaren får då ett mail och kan välja mellan att hämta produkten inom en vecka alternativ skänker vi den vidare. Ev. prissänkning sker i samråd mellan butikspersonal och säljare.

Vi säljer på kommission vilket betyder att du får betalt i efterhand för de varor som sålts. Första gången du lämnar saker får du ett inlämningskonto där dina försäljningar sedan registreras. Du får tillbaka 50% av försäljningspriset.

Kom förbi butiken eller maila för att kolla ditt saldo. Intjänade pengar betalas ut veckan efter försäljning. Överföringen till ditt bankkonto kan därefter ta 1-3 bankdagar.

Vi vill att du är 18 år för att få skapa ett inlämningskonto.

OM PERSONUPPGIFTER

Varför använder vi dina personuppgifter?

Vi använder dina personuppgifter för att kunna upprätta och hantera ditt personliga konto på Tracks Recycle. Det gör det möjligt att få en överblick av de produkter du lämnat in och vad som sålts. Det ger oss också möjlighet att få kontakt med dig som säljare och göra utbetalningar när produkter sålts.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

Nedan personuppgifter samlas in när du startar ditt konto på Tracks Recycle:
• Kontaktuppgifter: namn, adress, telefonnummer och mailadress.
• Kontonummer för utbetalning när dina produkter säljs.

När du blivit kund hos oss behandlar vi också:
• Försäljningshistorik
• Betalningshistorik

På vilken rättslig grund behandlas dina personuppgifter?

Behandlingen av dina personuppgifter för ditt konto på Tracks Recycle är baserat på ditt medgivande när du skapar ditt konto. Behandlingen av dina personuppgifter sker i syfte att ge dig relevant information och baseras på Tracks Recycles legitima intresse.

Du kan när du vill dra tillbaka medgivandet till behandling av personuppgifter. Om du gör det upphör ditt konto att existera och Tracks Recycle kan inte längre tillhandahålla våra tjänster till dig.

Din rätt att neka behandling av dina uppgifter:

Du har rätt att neka till behandling av dina personuppgifter som baseras på Tracks Recycles legitima intresse genom att kontakta info@tracksrecycle.se. Ditt konto kommer då att raderas och vi kommer inte att kunna tillhandahålla våra tjänster till dig.